Linda Leegwater

Linda Leegwater

Bij Team Victrix verzorg ik de ZwangerFit lessen.

Ik geef de Functioneel Fitness lessen bij Team Victrix. Ik vind het belangrijk dat de leden die bij mij komen sporten elke les iets leren en fit en voldaan naar huis gaan. Zo ook de zwangere dames. Ik hou van aanpakken maar de trainingen zullen altijd worden aangepast aan jouw niveau. Elk vrouwenlichaam is anders en elke zwangerschap is anders, dus daar houd ik rekening mee tijdens mijn trainingen.

Tijdens de trainingen zal ik je veel informatie geven over wat er allemaal gebeurt met jouw lijf tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de postpartum periode. Zo zullen onderwerpen als ademhaling, de bekkenbodem, diastase, houding en ontspanning aan bod komen, maar kun je ook met vragen over rug- en bekkenpijn, buikwandproblematiek (diastase rectus abdominis) en incontinentie na zwangerschap bij mij terecht.

Je bent van harte welkom om te starten met de trainingen na de termijnecho bij de verloskundige. Later starten kan op ieder gewenst moment. Je kunt door blijven trainen zolang jij dit prettig vindt, vaak is dit tot vlak voor de bevalling. Na de bevalling kun je weer terug komen in de les om weer rustig aan en onder begeleiding te herstellen.